’’Er du typen der hader at have det samme som alle andre? Er du typen, der gerne vil have det eksklusive, detaljeret og personlige præg i dit hjem, og som gerne vil have lidt udover det sædvanlige? Så læs med her’’

Her hos os, i Wood2wood har vi vores snedkermester, Kenneth, som er 42 år og har været medejer af vores firma siden det startede i 2016. Han er uddannet bygningssnedker i år 2002, og har også en byggeteknikker uddannelse, fra år 2008. Kenneth har arbejdet i Australien, hvor håndværk og arbejde, foregår på en helt anden måde, og på den måde har han den ekstra erfaring, og viden. Han er hjernen og hænderne bag det meste af vores håndværk og opgaver, og han har øje for detaljen.

Håndværket:

Fra den første tegning til det færdige møbel arbejder han kompromisløst og dedikeret på at skabe den perfekte løsning til dit hjem med et unikt personligt særpræg. Alle opgaver han laver, er altid i tæt samarbejde med kunderne. I modsætning til de store producenter som har standardmoduler, udfører han alle løsninger 100% tilpasset kundens hjem. Service er vigtig hos Wood2Wood, hvor vores motto også lyder ’’ Skønheden ligger i detaljen’’ – For et godt hjem fortjener smukt inventar.

’’Du som kunde, er vores øverste chef, og derfor behandler vi dig naturligvis derefter. Det handler om nytænkning med de håndværksmæssige færdigheder som grundsten. Vi går efter at få danskerne til at genopdage værdien af rigtig dansk håndværk, formgivning og naturlige materialer. Vores arbejde er baseret på et stolt håndværk’’ – Wood2Wood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *